Citaatdecor

Etsy-verkoper: ForgottenEngravings

Omschrijving artikel: Dit citaatdecor van Edgar Allan Poe is een perfecte aanvulling voor elk huis in gotische stijl. Het citaat “Ik werd gek” is adembenemend gegraveerd in kwaliteitshout, waardoor het een tijdloze uitstraling krijgt. Voeg dit statement-stuk toe aan je huis om een unieke en gedenkwaardige indruk te maken.

Dit citaatdecor van Edgar Allan Poe is vakkundig met de hand gemaakt van hoogwaardig multiplex en gegraveerd met een gotisch ontwerp. Dit prachtige stukje wanddecoratie meet 20 x 30 cm, verzonden vanuit een klein bedrijf in Nederland. Breng uw favoriete citaat onder de aandacht en breng klassieke literatuur tot leven.

Dit op Edgar Allan Poe geïnspireerde houten wanddecor is gemaakt van natuurlijk berkenmultiplex en gegraveerd met een iconisch citaat. Het is de perfecte manier om een uniek vleugje elegantie aan je huis toe te voegen of om als speciaal en gedenkwaardig cadeau te geven. Het kunstwerk gaat zeker nog jaren mee, met hoogwaardige gravure die met de hand is geschilderd in een aantrekkelijke gotische stijl.

Dit unieke decor van Edgar Allan Poe heeft een macabere quote gegraveerd op hout. Het bord van 8,6″ x 12,6″ x 1/3″ heeft een metalen zaagtandhanger aan de achterkant voor eenvoudige montage binnenshuis. Geïnspireerd door Poe’s “Ik werd gek, met lange tussenpozen van vreselijke geestelijke gezondheid”, voegt deze gotische muurkunst een donkere en mysterieuze voelen aan elke ruimte.