Support us!

Elke website vereist onderhoud. De kosten hiervoor kunnen soms flink oplopen. Dit geldt minstens zozeer voor EdgarAllanPoe.nl. We kunnen daarom je steun hard gebruiken. Als je geregeld iets bestelt op website Bol.com is dit kinderlijk eenvoudig.

Ga voortaan eerst naar www.EdgarAllanPoe.nl en klik op een van de vele Bol.com-bestelbuttons die verspreid staan over alle pagina’s. Zodra je op een van deze buttons klikt, kom je automatisch uit op de website van Bol.com. Daar aangekomen kun je alles bestellen wat je maar wilt. Je hoeft dus niet precies datgene te bestellen waarop je hier hebt geklikt. 

Voorbeeld: je bent op EdgarAllanPoe.nl en klikt op een Bol.com-bestelbutton die hoort bij het boek ’26 griezelverhalen’. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar de pagina van Bol.com waar dit bewuste boek staat. Je voelt er echter niet veel voor om dit boek te bestellen en besluit om een koekenpan aan te schaffen. Geen enkel probleem. Ook in dit geval ontvangt EdgarAllanPoe.nl commissie over je aankoop. C’est tout!