Coolblue – Alles voor een glimlach

Sta je op het punt iets van elektronica, een laadpaal of zonnepanelen aan te schaffen? Ga voor de best mogelijke service naar Coolblue!

Alles voor een glimlach. Wie regelmatig iets bij Coolblue bestelt, weet dat het deze lijfspreuk meer dan waarmaakt. Het zowel online als vanuit 20 fysieke winkels verkopende bedrijf is vanaf 2013 tot en met 2021 is Coolblue elk jaar winnaar geweest van een Tweakers Award voor Beste Webwinkel van Nederland en België. Met reden. Het in 1999 opgerichte e-commercebedrijf behaalde onlangs een recordomzet van 2,3 miljard euro, mede behaald door investeringen in de groei in Duitsland en de start van energielabel Coolblue Energie.

Coolblue Energie is in het leven geroepen om het energieverbruik te reduceren. Dat is veel groener én veel goedkoper. Wat je niet verbruikt, hoeft niet opgewekt te worden. En wat je niet verbruikt, hoef je niet te betalen. Groen, én goed voor je portemonnee dus. Dat is energie met een glimlach. Coolblue helpt je je huis slim en groen te maken. Het huis van de toekomst is slim en energiezuinig, wekt zonne-energie op, kan elektrische auto’s opladen en heeft een energiecontract met dynamische energieprijzen. Door zijn productaanbod te combineren met de diensten en installatie die Coolblue al biedt bij de klant thuis en het acquireren van ServiceHouse in maart 2021, bouwt het momenteel Coolblue Energie om dit te realiseren.

Als Coolblue Energie-klant krijg je exclusieve korting op alle energiezuinige en -besparende producten van dit bedrijf zoals wasmachines, drogers, koelkasten, slimme thermostaten, smart home lampen en slimme stekkers. Zo ook op zonnepanelen en laadpalen. Met Coolblue’s Groene Keuze vind je altijd het beste en meest energiezuinige product voor jouw situatie.