Bestel via onze site bij Bol.com en krijg een cadeaubon!

Sta je op het punt een van je grotere aankopen te doen op Bol.com? Of doe je dit zelfs geregeld? Bestel voortaan VIA de website Edgar Allan Poe.nl en krijg tot wel 150 euro terug!

Hoe het werkt? Heel eenvoudig.

Stel je hebt besloten wat bij Bol.com te bestellen. Maakt niet uit hoeveel producten of welk product, van een e-step of halsketting tot een speeltoestel of iPhone, zolang het totaalbedrag maar minimaal 250 euro is. Je bent in dat geval gewend om direct naar Bol.com te gaan. Dit is echter niet de bedoeling. Ga hiervoor in de plaats naar onze website (www.edgarallanpoe.nl). Verspreid over de vele pagina’s, zo ook op de homepage van deze website, vind je een paar honderd blauwe ‘Koop bij Bol.com’-buttons. Klik op een van de buttons. Je komt dan meteen uit op de website van Bol.com zelf. Daar kun je bestellen wat je maar wilt. Het hoeft dus NIET per se het product te zijn waarop je hebt geklikt op de website van Edgar Allan Poe.nl, als het maar om een aankoop gaat van ten minste 250 euro. Je bestelt bij Bol.com het product, of de producten, op de manier zoals je dit gewend bent. Ben je hiermee klaar en heb je het bedrag aan Bol.com overgemaakt, ga dan naar de pagina waarop je je nu bevindt. Vul hier achtereenvolgens in: je naam, e-mailadres, het bestelnummer (dit mailt Bol.com jou meteen nadat je bij hen hebt besteld) en de besteldatum. Zodra je op ‘verzenden’ hebt geklikt weet de redactie van Edgar Allan Poe.nl dat je wat hebt besteld.

Leuk en wel… maar dan? Hoezo krijg ik een cadeaubon? Ter waarde van? En wanneer?

Welnu, dat zit zo. Website Edgar Allan Poe.nl is partner van Bol.com. Telkens als iemand VIA onze website wat bestelt bij Bol.com krijgen we hier commissie voor. Afhankelijk van het bestelde product is dit minimaal 2,5 en maximaal 7 procent van de verkoopprijs (inclusief BTW). Maar nu komt het! Als dank voor je bestelling zal Edgar Allan Poe.nl jou voortaan 80 procent (!) van deze commissie uitbetalen in de vorm van een digitale Bol.com cadeaubon ter waarde van minimaal 5 euro en maximaal 150 euro.

Of er een addertje onder het gras zit? Nee. Volstrekt niet. De reden dat we je zo ontzettend tegemoetkomen, is om zo veel mogelijk mensen bereid te vinden via onze site, Edgar Allan Poe.nl, te bestellen. Als we in deze missie slagen zijn beide partijen geholpen: jij als bezoeker omdat je een cadeaubon krijgt, en wij als website omdat we bij een groter aantal bezoekers uit al onze onkosten geraken. Dat we cadeaubonnen alleen schenken bij een bestelling van boven de 250 euro heeft vooral te maken met de nogal geringe commissie beneden dit bedrag, vooral als het om een product gaat met een lage commissie van bijvoorbeeld 2,5 procent. Daarbij komt dat bij Bol.com uitsluitend cadeaubonnen verkrijgbaar zijn met een minimale waarde van 5 euro. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de commissie lager uitvalt dan deze 5 euro want dan draait Edgar Allan Poe.nl verlies.

Let op: Bol.com keurt een bestelling pas na vier weken goed. Het komt namelijk voor dat een product niet meer voorradig blijkt of dat de koop om welke andere reden dan ook niet is doorgegaan. Daarom wachten wij eerst totdat Bol.com aan ons heeft uitbetaald. Houd rekening met vier tot zes weken na de aankoopdatum. Zodra dit is gebeurd, plaatsen we bij Bol.com een bestelling voor een cadeaubon die we rechtstreeks naar jou laten mailen. Je mag onbeperkt gebruikmaken van deze mogelijkheid. Na elke aankoop boven de 250 euro VIA onze site heb je recht op een cadeaubon.

Tot besluit een korte opsomming van wat je moet doen om aan een cadeaubon te komen:

  1. Ga naar website Edgar Allan Poe.nl.
  2. Klik op een van de vele ‘Koop bij Bol.com’-buttons.
  3. Bestel bij Bol.com alle producten die je maar wilt.
  4. Heb je voor minimaal 250 euro besteld en afgerekend, keer dan terug naar deze pagina.
  5. Vul hier je naam, e-mailadres, bestelnummer (staat in de mail die je van Bol.com krijgt) en besteldatum in.
  6. Verstuur je bericht door op ‘verzenden’ te klikken.
  7. Is jouw aankoop eenmaal goedgekeurd en de commissie aan ons uitbetaald, dan zorgen wij ervoor dat je je cadeaubon zo spoedig mogelijk door Bol.com krijgt gemaild.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heb je een aankoop gedaan die voldoet aan de voorwaarden? Vul dan onderstaande velden in en klik op ‘verzenden’. 

1 + 7 = ?